BO CULTURAL JOVE 2023 (NASCUTS 2005)

➡️Joves del 2005, atenció 🤩
Des d’avui i fins al pròxim 30 de setembre, els nascuts en 2005 poden sol·licitar el #BoCulturaJove 🎟️ 400€ per a gaudir de la cultura!

 

El Bo Jove Cultural és una ajuda directa de 400 euros als qui compleixen 18 anys al llarg de l’any 2023 per a adquirir i gaudir de productes i activitats culturals. Una invitació a entrar en l’edat adulta de la mà de la cultura.

Informació important!

1. Si el demanaràs tu mateix:

La sol·licitud es fa exclusivament a través de la pàgina web. Per fer-ho necessitaràs Cl@ve amb registre bàsic o avançat o Certificat digital.

  • Si ja tens 18 anys en el moment de demanar el bo, pots fer-ho amb qualsevol d’aquests mètodes d’identificació digital: Cl@ve amb registre bàsic o avançat o Certificado digital. Et recomanem Cl@ve amb registre bàsic, que pots sol·licitar i obtenir mitjançant videotrucada.
  • Si no has fet els 18 anys en el moment de sol·licitar el bo, únicament podràs sol·licitar Cl@ve amb registre avançat, i hauràs de fer-ho presencialment en una oficina. Consulta les instruccions aquí.

2. Si demanaràs a un adult que et representi:

Tant si tens 18 anys ja fets (i vas néixer el 2005) com si encara no els has complert, pots demanar a una persona major d’edat que faci la sol·licitud en nom teu com a representant. L’adult haurà de tenir Cl@ve amb registre bàsic o avançat o Certificat digital.

Solicitud: https://beneficiarios.2023.bonoculturajoven.gob.es/

Més inf: https://bonoculturajoven.gob.es/