Convocatòria proves d’accés a cicles formatius 2023

Bon dia!

A partir d’avui, 3 de març, s’han obert les inscripcions per apuntar-se a les proves d’accés dels cicles formatius de Formació Professional.

IMPORTANT!

El període d’inscripció és des de dia 3 fins al 17 de març de 2023.

Aquestes proves es duran a terme el 10 i 11 de maig i permeten que aquelles persones que no tenen els requisits exigits per cursar un cicle formatiu de grau mitjà o superior hi puguin accedir directament.

Les sol·licituds i la documentació requerida s’han de presentar a la secretaria del centre on es vol realitzar la prova.

Centres on es fa la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà:

Mallorca: IES Arxiduc Lluís Salvador (Palma), IES Son Pacs (Palma), IES Guillem Sagrera (Palma), IES Marratxí, IES Bendinat (Calvià), IES Llucmajor, IES Inca, IES Alcúdia, IES Mossèn Alcover (Manacor) i IES Puig de sa Font (Son Servera).

Centres on es fa la prova d’accés a cicles formatius de grau superior

– Opció d’humanitats i ciències socials: IES Ses Estacions* (Palma), IES Ramon Llull (Palma), IES Antoni Maura** (Palma), IES Calvià*, IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Manacor*, IES Maria Àngels Cardona (Ciutadella) i IES Sa Blanca Dona (Eivissa).

* No ofereix la matèria de francès. / ** No ofereix la matèria d’alemany.

– Opció de ciències de la salut i mediambientals: IES Josep Maria Llompart (Palma), IES Son Rullan (Palma), IES Albuhaira (Muro), IES Felanitx (Felanitx), IES Cap de Llevant (Maó) i IES Algarb (Sant Josep de sa Talaia).

– Opció de ciències i tecnologia: IES Politècnic (Palma), IES Emili Darder (Palma), IES Berenguer d’Anoia (Inca), IES Manacor (Manacor), IES Pasqual Calbó i Caldés (Maó) i IES Isidor Macabich (Eivissa).

Per més informació, temaris i valoracions de les proves, vos deixam els enllaços a les pàgines oficials.

Grau Mitjà: https://www.caib.es/sites/fp/ca/convocatoria_proves_acces_2023_grau_mitja/

Grau Superior: https://www.caib.es/sites/fp/ca/convocatoria_proves_dacces_2023_grau_superior_/

Si necessitau ajuda per tramitar la inscripció, contactau amb l’equip del Casal de Joves i vos ajudarem!