Convocatòria d’ajuts a programes d’immersió lingüística a l’estranger – Estiu 2023

Si vols aprendre idiomes a l’estranger durant l’estiu, aquesta info t’interessa!

De que tracta?

Es tracta d’un ajut per a l’alumnat de 4rt d’ESO i de 6è d’Educació Primària que estudiin a centres educatius públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Son 4 programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres durant l’estiu del 2023.

Aquests programes tenen com a objectiu reforçar la competència lingüística en llengües estrangeres dels alumnes, amb especial èmfasi en l’expressió oral.

Quins idiomes pots estudiar o a quins països es fa?

Son 4 programes diferents:

  • MODALITAT A: Curs intensiu d’immersió en llengua anglesa a l’estranger adreçat a l’alumnat del quart curs d’ESO de centres educatius  públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El curs d’immersió lingüística en anglès es realitzarà a Irlanda i/o Regne Unit entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2023.

  • MODALITAT B: Curs intensiu d’immersió en llengua francesa a l’estranger adreçat a l’alumnat del quart curs d’ESO de centres educatius públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El curs d’immersió lingüística en francès es realitzarà a França entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2023 .

  • MODALITAT C: Curs intensiu d’immersió en llengua alemanya a l’estranger adreçat a l’alumnat del quart curs d’ESO de centres educatius públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. El curs d’immersió lingüística en alemany es realitzarà a Alemanya entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2023.

  • MODALITAT D: Curs: Millora el teu anglès a l’estiu! adreçat a l’alumnat del sisè curs d’Educació Primària de centres públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Les localitats i dates exactes dels programes d’immersió lingüística en llengües estrangeres es publicaran a la pàgina web de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Formació Professional (http://dgpice.caib.esa finals d’abril de 2023.

El termini de presentació de les sol·licituds és del 24 de febrer de 2023 fins al 17 de març de 2023, ambdós inclosos.

 

Els interessats han de presentar una sol·licitud de forma electrònica a través de la seu electrònica en l’enllaç https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/5513104 o presencialment als registres oficials.

Si vols més informació o necessites ajuda per tramitar l’ajut, contacta amb l’equip del Casal de Joves sa Fàbrica a través de les nostres XXSS, WhatsApp al 605593412 o per mail a casaljoves@ajinca.net