TROBADA INFANTS I ADOLESCENTS – DIAGNÒSTIC

Des de la Direcció Insular d’Infància i Família de l’IMAS s’ha encarregat a Circula Cultura l’elaboració d’un diagnòstic de necessitats dels infants i adolescents de Mallorca, com a primera fase de la creació del primer Pla Insular d’Infància i Adolescència de Mallorca.

En la fase que ens trobem ara mateix del diagnòstic, estem preparant una trobada amb infants i adolescents perquè aportin la seva opinió i experiència pel que fa a les necessitats que tenen en diferents àmbits: educació, oci, lleure, participació, esports, salut, llar, espais públics, etc.

Volem convidar a adolescents d’Inca a la trobada i potser ens podeu ajudar a difondre-la pels vostres canals.

La trobada és amb adolescents d’entre 13 a 17 anys dissabte 27 de novembre de 10 a 13:30 h a la Universitat de les Illes Balears (Edifici Jovellanos).

Què faran a la trobada? Donaran la seva opinió sobre les coses que els hi afecten, compartiran les necessitats que tenen amb altres joves, coneixeran gent de la seva edat de Mallorca, hi haurà de berenar i alguna sorpresa més! Les seves aportacions serviran per nodrir el diagnòstic.

És necessari inscripció prèvia, i per inscriure’s han de respondre a aquest formulari (fes clic per entrar). Teniu fins dijous 25 per confirmar. 

Animau-vos a participar!