CONSULTA JOVE (DIJOUS 18-20H)

Bon dia a tots i a totes!

Posem en marxa un nou projecte.

Al casal de Joves Sa Fàbrica sempre hem ofertat la possibilitat al joves de fer qualsevol tipus de demanda, de plantejar dubtes o de atendre als seus suggeriments amb la intenció d’oferir una atenció integral als joves de la nostra ciutat a través de la oficina d’atenció als joves d’Inca.

Sense cap dubte, l’ equip del Casal sa Fàbrica volem estar a prop dels joves i de tot el que els envolta, per això ens adaptem a la nova realitat i cerquem estratègies i noves eines de treball, per desenvolupar la nostra feina de la millor manera que sabem: amb professionalitat i amb molta il·lusió.

El nostre projecte consisteix en crear una “Consulta Jove” de forma virtual, on setmanalment el col·lectiu jove podrà contactar amb l’equip dinamitzador del Casal de Joves per poder formular les seves preguntes, dubtes, consultes, propostes o suggeriments. També participarà el Policia tutor cada quinze dies, així com altres professionals, amb els quals tractarem temes més concrets.

Així doncs, us esperem avui 4/02 a partir de les 18 h al següent enllaç per resoldre les vostres preguntes.

ENLLAÇ SALA: https://meet.jit.si/consultajoveinca

En el cas que vulgueu fer una consulta en privat, podeu contactar amb nosaltres al WhatsApp 605 593 412.