RUA I RUETA 2021 INCA (INFORMACIÓ)

Hola a tots i a totes!

Com no podia ser d’altra forma, enguany tindrem CARNAVAL VIRTUAL!
Aquí us detallem tota la informació per concursar a la RUETA i RUA 2021.

Per participar, haureu de seguir les següents indicacions:

RUETA 2021 (0-12 ANYS)

Per participar hauran d’enviar una foto o un vídeo de màxim 20 segons mitjançant WhatsApp (605 593 412) indicant el nom i l’edat de l’infant. També serà requisit indispensable fer una publicació, almanco a una de les vostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter o TikTok), etiquetar l’usuari del casal Sa Fàbrica i afegir l’etiqueta #ruetainca21 a la publicació.

 


RUA 2021 (+ 13 ANYS)

Per participar hauran d’enviar una foto o un vídeo de màxim 20 segons mitjançant WhatsApp (605 593 412) indicant el nom i l’edat. També serà requisit indispensable fer una publicació, almanco a una de les vostres xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter o TikTok), etiquetar l’usuari del casal Sa Fàbrica i afegir l’etiqueta #ruainca21 a la publicació.

 


El dia 15 de febrer a les 18 h, en rigorós directe a través de les nostres xarxes de Facebook i Instagram informarem del veredicte del jurat, i coneixerem als 3 guanyadors de cada categoria.

Per als que no han guanyat premi, no ho tendreu tot perdut!

El mateix dia 15, després de saber els guanyadors, es farà un sorteig de 2 vals de 50 €  amb tots els altres participants.

Per més informació, podeu clicar el següent enllaç i podreu veure les bases a la plana web de l’Ajuntament d’Inca: https://incaciutat.com/concursos-carnaval-2021

Animeu-vos a participar!