Premis Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació i ajudes 2020

Bon dia a tots i a totes!
Us informem que ja s’han posat en marxa els  Premis  Carnet Jove per a  Projectes d’ Autoocupació  i  ajudes per iniciar l’activitat d’aquests projectes
L’ Institut Balear de la Joventut ha convocat els Premis Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació i ajudes per iniciar l’activitat d’aquests projectes amb la finalitat de contribuir a la millora de l’ocupabilitat dels joves que vulguin impulsar projectes de negoci des de l’autoocupació, i també a agrupacions de joves amb el mateix objectiu.
Qui pot participar
Tots els joves que siguin titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d’entre 18 i 30 anys.

Fins quan poden participar
Fins al 24 de setembre de 2020.

Premis i ajudes: En concepte de premis i ajudes es destinarà una quantitat màxima de 30.000 €, a càrrec del pressupost de l’Institut Balear de la Joventut per a l’any 2020. D’aquest import, 14.000 € es destinaran als premis i 16.000 € es destinaran a les ajudes per posar en funcionament els negocis premiats.Estan prevists sis premis i ajudes, que s’atorgaran de la forma següent:

    • Un primer premi, dotat amb un import de 3.000 €, que s’atorgarà al millor projecte d’autoocupació. Aquest projecte també podrà rebre una ajuda de 5.000 € per a la posada en marxa.
    • Dos segons premis, dotats amb un import de 2.000 € cada un, que s’atorgaran als dos projectes més ben valorats després del primer premi. Aquests dos projectes també podran rebre una ajuda de 3.750 € cada un per a la posada en marxa.
    • Tres tercers premis, dotats amb un import de 1.000 € cada un, que s’atorgaran als tres projectes més ben valorats després dels atorgats com a primer i segons premis. Aquests tres projectes també podran rebre una ajuda de 2.500 € cada un per a la posada en marxa.

Trobareu tota la informació i les bases de la convocatòria aquí: https://www.carnetjoveillesbalears.org/ca/sorteig/premis-carnet-jove-projectes-dautoocupacio-i-ajudes-iniciar-lactivitat

Estam a la vostra disposició per a qualsevol consulta.
Salutacions de part de l’ Equip del Casal de Joves