CAMPS DE VOLUNTARIAT DE L’IBJOVE 2020

Bon dia a tots i a totes!

Avui us portem informació sobre camps de voluntariat que posa en marxa l’Ibjove.

Un camp de voluntariat és una activitat en la qual un grup de joves, d’entre 15 i 30 anys, de diferents comunitats autònomes o d’altres països, es comprometen voluntàriament i desinteressadament a desenvolupar, durant un període mínim de dues setmanes, un treball de projecció social que reverteixi en benefici de la comunitat en la qual té lloc, que es combina amb activitats complementàries.

Inclouen l’allotjament, la manutenció, el material necessari per dur a terme la tasca i la realització d’activitats complementàries col·lectives de caràcter sociocultural.

No inclouen el transport d’anada i tornada al lloc de realització del projecte ni les despeses que no derivin directament de l’activitat.

Els camps de voluntariat a les Illes Balears es fan a diferents municipis i, a més de joves de les Balears, hi poden participar joves d’altres CA.

Els camps de voluntariat que es desenvolupen a les Illes Balears organitzats per l’IBJOVE segueixen les següents temàtiques:

Si clicau damunt vos obrirà un arxiu pdf amb tota la informació:

IB-1 ESPAI D’IGUALTADT DE GÉNERE “QUE CORRI L’AIRE“ 16 – 17 anys

IB- 2 EDUCACIÓ AMBIENTAL AMB NINS I NINES (Medi Ambient 16 – 17 anys)

IB- 3 CASTELL D’ALARÓ – Arqueologia

IB- 5 RECUPEREM S’ALOVA –  Intervenció Socioeducativa

IB- 6 CANAMUNT – CANAVALL – Intervenció Sociocultural

IB- 7 TEATRE CALONGE – Intervenció social a través d’accions artístiques

IB-8 ESPAI D’ IGUALTAT DE GÉNERE “QUE CORRI L’AIRE“ – Sensibilització i promoció de valors igualitaris

Per a més informació, vos recomanem que visiteu la plana web de l’IBJOVE: http://www.caib.es/sites/ibjove/ca/camps_de_voluntariat_ib-jove-86244/