“PROYECTO HÉLICE” D’EMPRENEDORIA CULTURAL PER JOVES

Bon dia a tots i a totes!

Avui vos volem fer arribar una formació que vos pot ser de gran utilitat, sobretot per aquells interessats en projectes de caire cultural.

L’Organisme Internacional de Joventut per Iberoamèrica (OIJ) ha posat en marxa la 4ª edició d’un projecte anomenat “Proyecto Hélice“. Aquest projecte consta d’una formació desglossada en diferents programes i que ells descriuen com:

Este curso quiere apostar por la cultura aportando a sus alumnos y alumnas herramientas concretas que les sirvan para lograr que sus ideas sean realizables en el largo plazo, pensando en un horizonte que les permita dedicarse profesionalmente a aquello que les interese.

A través de los contenidos del curso, de nivel introductorio, obtendrás los conocimientos fundamentales y diversas herramientas para buscar la sostenibilidad de tus proyectos culturales. La orientación del curso es eminentemente práctica para dotarte de los elementos que te ayudarán a transformar tu idea en un medio de vida.

Per a més informació, programa e inscripcións a la web de OIJ, clicau aquí.

Des del Casal de Joves us animem que aprofiteu aquest temps i utilitzeu per formar-vos i treure profit.

Ànims per a tots i cap endavant!

#SomJovesInca

#QuedatACasa