FESTA NADAL CASAL JOVES SA FÀBRICA – XOCOLATADA

Hola a tots i a totes!

Per si no us heu assabentat, ja és nadal al Casal i per celebrar-ho, us volem convidar a tots i a totes a la festa que hem preparat per a aquest dissabte 21/12 a partir de les 11 h.

Trobareu moltes activitats, mostres de les activitats autogestionades del Casal i com no, una bona xocolatada. Aquest any, els beneficis que es treguin de la festa aniran destinats per la batucada Renou d’Inca, una de les associacions de capçalera de la nostra comunitat. L’objectiu principal és que puguin comprar tambors nous i seguir fent que la gent gaudeixi de totes les festes que participen, que són moltes!

També es vendran coques, així que veniu preparats per fer un bon berenar!

Us deixam el cartell informatiu.

Us hi esperam a tots!! Passarem llista!!