THE BIG SHOW INCA – 26/10

Hola a tots i a totes,

Avui us volem donar tota la informació sobre un gran espectacle que és durà a terme el pròxim cap de setmana al nostre municipi: The BIG Show INCA

Detalls esdeveniment:

Dissabte 26 d’octubre, de 18.00 a 00.30 hores, a la plaça de toros d’Inca

Per motiu de la fira de l’oci i l’esport d’Inca

Entrada gratuïta. 

Obert per tots els públics, menors de 18 anys han d’anar acompanyats per un adult.

The BIG Show Inca, a càrrec de RomeroMania

  • Dj’s: Oscar Romero, Jesus Gómez, Loreto DJ i Kacctus
  • Ballarines: Alejandra Dantas i Núria Heres (Ballarines de RomeroMania)
  • Maquillatges de fantasia: Acadèmia María i José

El Dj Oscar Romero compta en l’actualitat amb un espectacle (entre molts altres, perquè ja són ja prop d’una desena) ideat exclusivament per a grans recintes i esdeveniments multitudinaris. El seu ja conegut xou RomeroMania, que ha trepitjat la immensa majoria de discoteques i revetlles de l’Illa, compte en l’actualitat amb una nova variant: RomeroMania The BIG Xou. Tot un equip d’espectacles, liderat per Oscar, s’uneixen, donant lloc al qual és sens dubte el major espectacle d’un DJ dut a terme a l’Illa. Més de 25 integrants componen aquest nou equip, que abasta des d’un sofisticat xou de visuals mapping 3-D, muntatges musicals d’àudio sincronitzat amb vídeo, ballarines, diversos performances, equip tècnic, efectes especials, dj’s convidats, actuacions en directe, fotògrafs, community manager, maquilladoras de l’acadèmia María i José.

“M’és de gran profit l’haver treballat -i fins i tot ho faig amb el meu soci Ismael Sánchez- de promotor en esdeveniments i concerts, igual que l’haver estat responsable de nombroses sales de festa. He hagut de coordinar sempre grans equips humans, i desenvolupar els espectacles d’aquests esdeveniments o sales, la qual cosa és una tasca que em xiulada. Perquè quan treballes ideant aquests espectacles, saps que estàs creant moments inoblidables per als assistents, i que de fer a la perfecció el meu treball: estic fabricant els seus records. Aquesta és la meva meta. La qual cosa unit a la meva passió per punxar música, ha desembocat en aquest xou bestial: “The BIG Show”

“Això ha estat possible gràcies a General Music, que ha cregut i confiant sempre en el meu i en els meus projectes, donant sortida a ells i ajudant-me a parir cadascuna de les meves idees-bogeries. De la mateixa manera, haig d’agrair-ho a INK Jove i al Ajuntament d’Inca per obrir-nos les portes i facilitar-nos el dur a terme aquest esdeveniment”

Des del Casal de Joves vos animem a que hi participeu, ben segur que us agradarà.

Ens veim al The Big Show!!